Välj mellan sagolikt många barnprogram

Här hittar du marknadens bästa tv-utbud för barn. Det är vi stolta över! Läs mer om våra barnkanaler och playtjänster nedan.

Elliott från jorden.

Våra tv-kanaler

SVT Barn

Ingen större presentation behövs här. Få tillgång till hela säsonger av serier som Sommarlov, Labyrint och Bolibomba. Kvalitets-tv för barn när den är som bäst!

 • SVT Barn ingår i alla våra tv-paket – Tv Stor, Tv Mellan och Tv Bas.
Logga Disney Channel.

Disney Channel

Kanalen för hela familjen som erbjuder Disneys underbara filmklassiker blandat med nya filmer och serier. Alla program är dubbade eller textade på svenska.

 • Disney Channel ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Disney Junior

Disney Junior är en kanal som är helt och hållet dedikerad åt 2-5-åringar – full av lek och roliga berättelser. Kolla in vad Musse Pigg och de andra i gänget hittar på!

 • Disney Junior ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Boomerang

Här hittar du de flesta barnklassikerna! Looney Tunes med Snurre Sprätt och Hjulben samt nyare serier som Mr Bean. Kanalen sänds 24 timmar om dygnet.

 • Boomerang ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Cartoon Network

En dygnet-runt-kanal med tecknade serier. Programmen är en blandning av klassiska figurer som Scooby-Doo och nya favoriter som de i Gumballs fantastiska värld.

 • Cartoon Network ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Nickelodeon

Har du tweenies hemma? Då är det här rätt kanal! Välj mellan en mängd tv-serier med humor och spänning – perfekt när man vill ha mer än bara tecknade serier. 

 • Nickelodeon ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Nick Jr

En renodlad barnkanal för barn mellan 2-6 år. Nick Jr:s utbud består av pedagogiska och underhållande serier som Dora Utforskaren, Supertrion och Paw Patrol.

 • Nick Jr ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

NickToons

NickToons sänder tecknade tv-serier från systerkanalen Nickelodeon, samt originalproduktioner och utländska tecknade tv-serier. 

 • NickToons ingår i Tv Stor och Tv Mellan.

Våra play- och streamingtjänster

Toonix-loggan med olika barnprogramsfigurer på.

Toonix

Toonix är en playtjänst som ingår när man väljer HBO Max. Här får du över 5000 avsnitt från barnserier och hundratals barnfilmer. Se filmer som Shrek, Paddington, eller Råttattouille. För de minsta finns Pingu och Greta Gris. Och för de äldre, Clarence och Äventyrsdags.

 • Toonix ingår i HBO Max som är en valmöjlighet i Tv Stor och Stream Stor. Ses i Telenor Stream-appen.

Välkommen, SkyShowtime!

Ny streamingtjänst fullmatad med exklusiva filmer och serier, massor av barninnehåll och gamla favoriter. SkyShowtime ersätter Paramount+ och ingår i Tv Stor, Stream Stor och Stream Stor+.

Viaplay Film & Serier

Även om Viaplay Film & Serier inte är en renodlad barnkanal finns här en mängd kvalitetsfilmer och serier för barn att titta på. Letar du efter en film till barnen som gått på bio finns en stor chans att du hittar den här!

 • Viaplay Film & Serier ingår som valmöjlighet när du köper Tv Stor. Eller så kan du lägga till V series & film till valfritt tv-paket för att ta del av tjänsten. Innehållet ser du direkt i Viaplay-appen.

Disney Channel & Disney Junior

Med playtjänsterna kan du se nya serier och hela säsonger från Disney Channel och Disney Junior.

 • Ingår när du valt någon av kanalerna och kan ses när som helst på Telenor Stream.

Nick+

Se hela säsonger från Nickelodeon, Nicktoons och Nick Jr med playtjänsten Nick+.

 • Nick+ ingår när du valt någon av kanalerna ovan och kan ses när du vill på Telenor Stream.

Filmbutiken

SF Anytime

Här finns tusentals filmer och serier att hyra. Välj mellan en mängd kvalitetsbarnfilmer som gått på bio, som Frost och Frost 2, Harry Potter-filmerna, Zootropolis och Sunefilmerna. Och så mycket mer!

 • SF Anytime hittar du under Kategorier eller under Hyrbutiken i Telenor Stream i din browser. Du kan även hyra filmer via din fjärrkontroll. 

Nordisk Film

Ett filmbolag som ligger bakom flera nordiska storproduktioner. Via Nordisk Film kan du hyra en massa populära succéfilmer som Sune i fjällen, Tsatsiki i Grekland och SVJ – Stora Vänliga Jätten. 

 • Nordisk Film hittar du under Kategorier eller under Hyrbutiken i Telenor Stream i din browser. Du kan även hyra filmer via din fjärrkontroll.