Streama sagolikt många barnserier

Hos Telenor hittar du marknadens bästa tv-utbud för barn, och det är vi stolta över. Läs mer om våra barnkanaler och playtjänster nedan.

Elliott från jorden.

Våra tv-kanaler

SVT Barn

Ingen större presentation behövs här. Få tillgång till hela säsonger av serier som Sommarlov, Labyrint och Bolibomba. Kvalitets-tv för barn när den är som bäst!

 • SVT Barn ingår i alla våra tv-paket – Tv Premium, Stor, Mellan och Bas.
Cartoonito

Cartoonito

Boomerang har blivit Cartoonito. Här ser du många spännande nya serier fyllda med fler skratt, fler äventyr och fler vänner.

 • Cartoonito ingår i Tv Premium, Stor och Mellan

Cartoon Network

En dygnet-runt-kanal med tecknade serier. Programmen är en blandning av klassiska figurer som Scooby-Doo och nya favoriter som de i Gumballs fantastiska värld.

 • Cartoon Network ingår i Tv Premium, Stor och Mellan.

Nickelodeon

Har du tweenies hemma? Då är det här rätt kanal! Välj mellan en mängd tv-serier med humor och spänning – perfekt när man vill ha mer än bara tecknade serier. 

 • Nickelodeon ingår i Tv Premium, Stor och Mellan.

Nick Jr

En renodlad barnkanal för barn mellan 2-6 år. Nick Jr:s utbud består av pedagogiska och underhållande serier som Dora Utforskaren, Supertrion och Paw Patrol.

 • Nick Jr ingår i Tv Premium, Stor och Mellan.

NickToons

NickToons sänder tecknade tv-serier från systerkanalen Nickelodeon, samt originalproduktioner och utländska tecknade tv-serier. 

 • NickToons ingår i Tv Premium, Stor och Mellan.

Våra play- och streamingtjänster

SkyShowtime

Härlig ny streamingtjänst fullmatad med exklusiva filmer och serier, massor av barninnehåll och gamla favoriter. SkyShowtime ersätter Paramount+.

 • SkyShowtime är valbar i Tv Premium och Tv Stor.
Max

Max

När du väljer Max får du tusentals avsnitt från barnserier och hundratals barnfilmer. För de minsta finns t ex Pingu och Greta Gris. Och för de äldre, Clarence och Äventyrsdags.

 • Max är valbar i Tv Premium och Tv Stor. Ses i Telenor Stream-appen.

Viaplay Film & Serier

Även om Viaplay Film & Serier inte är en renodlad barnkanal finns här en mängd kvalitetsfilmer och serier för barn att titta på. Letar du efter en film till barnen som gått på bio finns en stor chans att du hittar den här!

 • Viaplay Film & Serier ingår i Tv Premium, Stor och Mellan. Innehållet ser du direkt i Viaplay-appen.

Nick+

Se hela säsonger från Nickelodeon, Nicktoons och Nick Jr med playtjänsten Nick+.

 • Nick+ ingår när du valt någon av kanalerna ovan och kan ses när du vill på Telenor Stream.

Filmbutiken

SF Anytime

Här finns tusentals filmer och serier att hyra. Välj mellan en mängd kvalitetsbarnfilmer som gått på bio, som Frost och Frost 2, Harry Potter-filmerna, Zootropolis och Sunefilmerna. Och så mycket mer!

 • SF Anytime hittar du under Kategorier eller under Hyrbutiken i Telenor Stream i din browser. Du kan även hyra filmer via din fjärrkontroll. 

Nordisk Film

Ett filmbolag som ligger bakom flera nordiska storproduktioner. Via Nordisk Film kan du hyra en massa populära succéfilmer som Sune i fjällen, Tsatsiki i Grekland och SVJ – Stora Vänliga Jätten. 

 • Nordisk Film hittar du under Kategorier eller under Hyrbutiken i Telenor Stream i din browser. Du kan även hyra filmer via din fjärrkontroll.