Installera trådlös tv

Vill du installera trådlös tv? Då har du kommit rätt.

Börja att välja med om du har tv-boxen Arris 2853 eller Telenor Mediahubb.

Trådlös tv för dig med Arris 2853

Välj vilken tjänst du har:

En wifi-förstärkare

För dig som har bredband och det bara är Telenor som kan leverera bredband och tv till dig.

Två wifi-förstärkare

För dig som är ansluten i ett stadsnät/öppet nät där det finns flera leverantörer att välja mellan ELLER för dig som bara har TV via Telenor.

Trådlös tv för dig med Mediahubben

Till guiden för dig med Mediahubben

Gäller dig som är ansluten i ett stadsnät (öppet nät) där det finns flera leverantörer av bredband och tv att välja mellan.