Mycket ger mer

Samla mobil, bredband och tv hos oss så får du mer surf. Eller snabbare bredband. Eller fler tv-kanaler. Det väljer du helt själv! 

Smidigt och enkelt

Samla alla abonnemang hos oss för en enklare vardag.

Få mer för samma pris

Vi bjuder på fri uppgradering när du samlar flera abonnemang hos oss.

Surfgaranti

Vi ger dig extra surf i mobilen om bredbandet hemma skulle krångla.

Så får du fri uppgradering

När du samlar mobil och bredband hos oss bjuder vi på mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Lägger du dessutom till ett tv-paket bjuder vi på två uppgraderingar där du kan kombinera mer surf i mobilen, snabbare bredband hemma eller ett större tv-paket.

Mobilabonnemang 

Har du inte ett mobilabonnemang hos oss kan du välja ett här – med eller utan mobil och med den surfmängd som passar dig.

Bredband hemma

När du har ett mobilabonnemang hos oss är nästa steg att välja ett bredband till hemmet.

Välj uppgradering

När du har mobilabonnemang och bredband hos oss och kan du aktivera en fri uppgradering.

 

Behöver du hjälp att välja? 

Mer surf i mobilen

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel 15 GB idag uppgraderas du kostnadsfritt till 30 GB surf. Mer surf för samma kostnad alltså.

Snabbare bredband 

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till nästa abonnemangsnivå. Har du till exempel Bredband 200 Mbit/s idag uppgraderas du kostnadsfritt till Bredband 500 Mbit/s.

Större kanalpaket

Vi bjuder dig på en kostnadsfri uppgradering till ett större tv-paket. Har du till exempel Tv Flex idag uppgraderas du kostnadsfritt till Tv Stor. Fler kanaler utan att det kostar något extra.

Vanliga frågor

 • Ja, om du är privatkund och samlar både mobilabonnemang och bredband hos oss. Eller om du har mobilabonnemang, bredband och tv hos oss. Alla abonnemangen måste stå på samma personnummer. Det spelar inte någon roll om du har bindningstid eller inte. Tänk på att:

  • För att få uppgradera ditt mobilabonnemang med komboerbjudandet behöver du ha något av våra nya mobilabonnemang. Det går också bra att ha vårt äldre abonnemang Telenor Frihet. 
  • För att få uppgradera ditt bredbandsabonnemang med snabbare bredband behöver du först ha bredband via fiber. Det går däremot bra att skaffa snabbare surf till din mobil oavsett vilket bredbandspaket du har.
  • För att få uppgradera ditt tv-abonnemang måste du först ha något av paketen Tv Bas, Tv Flex eller Tv Stor.

  Fyll i dina uppgifter här och välj om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Lägger du till ett tv-abonnemang får du två uppgraderingar. När uppgraderingen är klar får du en bekräftelse på mejl.

 • Det gäller så länge du har tv, bredband och mobilabonnemang hos oss.

  Det här händer om du säger upp ditt tv-paket, bredband eller mobilabonnemang

 • Nej, ingen ny bindningstid. Erbjudandet gäller så länge du har tv, bredband och mobilabonnemang hos oss.

 • Kul att du vill bli kombokund! För att få uppgradera ditt mobilabonnemang med komboerbjudandet behöver du ha något av våra nya mobilabonnemang. Det går också bra att ha vårt äldre abonnemang Telenor Frihet. 

  Så här enkelt är det:

  1. Börja med att köpa valfritt bredband här.
  2. Nu är det dags att välja om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare surf hemma. Välj din uppgradering här så kontaktar vi dig på mejl när det är klart.
 • Kul att du vill bli kombokund! Två enkla steg, sen är du igång:

  1. Börja med att köpa valfritt mobilabonnemang här.
  2. Nu är det dags att välja om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare surf hemma. Välj din uppgradering här så kontaktar vi dig på mejl när det är klart.
 • Ja, det går bra. Har du valt snabbare bredband men hellre vill byta till mer surf i mobilen, fyller du i dina uppgifter här. Du får en bekräftelse via mejl när bytet är klart.