Vi säkrar din vardag

För oss är säkerhet viktigt varje dag. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg på nätet, vare sig det är hemma eller på jobbet. Här har vi samlat allt från våra säkerhetsexperters bästa råd och tips till våra olika säkerhetspaket som gör att du kan fortsätta surfa säkert på nätet. 

Skydda dig på nätet

Vi har tagit fram flera smarta säkerhetspaket som skyddar både dig och familjen mot trasiga skärmar, virus och dessutom ger dig hjälp och stöd vid olika typer av nätbrott.

Läs mer om hur du skyddar dig på nätet >

Tips för ett säkert surfande

Vi har samlat våra bästa tips och experternas råd för hur du skyddar dig på nätet.

Surfa på. Säkert såklart!

Med vårt säkerhetspaket Surfa Säkert skyddas du mot id-stöld, virus och intrång på ditt bankkonto.

Så pratar du  med barn om nätet

Vi vill bidra till att barn känner sig säkra på nätet så att de kan ta del av alla möjligheter som finns där. Vi tror att det görs bäst människor emellan, mellan barn och deras viktiga vuxna. Därför har vi tillsammans med Rädda Barnen tagit fram guider, tips och råd kring hur du som vuxen kan prata med barn om nätet, Nätprat kort och gott. 

För ett säkrare företag

Vi säkrar ditt företag

Vi erbjuder en rad olika säkerhetstjänster för ditt företag. Så att ni ska kunna jobba på som vanligt. 

ISO – ett säkert kort

Sedan maj 2021 är Telenor Sverige certifierade enligt ISO 27001 som en av de första telekom-operatörerna i Norden.  

Läs mer om ISO >

Därför hackar vi oss själva

Hur håller man sig säker mot hackare? Man anlitar dem för att hacka systemen och hitta svagheter. Det är just det som vi har gjort. Vi bjuder in etiska hackers för att se till att vår säkerhet är på topp.

Läs mer om vårt hackingprogram här >

Mer om säkerhet

Här är bedrägeribrotten som ökar

Trots att det totala antalet anmälningar mot bedrägeribrott har minskat de senaste åren finns det områden där brotten ökar, framför allt nätbedrägerier. Och oron för att drabbas är stor. Läs vår nya säkerhetsrapport och ta del av expertens tips på hur du skyddar dig.

Därför är det bra att använda VPN - Virtuellt privat nätverk

VPN är en krypterad anslutning som omdirigerar din ID-adress när du surfar på öppna nätverk. Det hjälper både privatpersoner och företag att hålla datan hemlig och skyddar dig mot att hackare ska hitta din information. VPN går att använda var än i världen du befinner dig.

Säkerhetsexperten: Så skyddar vi dig digitalt

Vår uppkopplade värld innehåller oändliga möjligheter, men också utmaningar. Vem kan bättre än vår säkerhetsexpert svara på hur vi håller cyberbrottslingarna borta?

Telenor deltar i SVT-serien Hackad

SVT har under 2021 utfört ett experiment inom cybersäkerhet. Vi har pratat med vår säkerhetsexpert Marcus Lundblad, som var en av deltagarna.