Smartare premium med Samsung Galaxy

Alla ska kunna uppleva en riktig premiummobil. Välkommen, Galaxy S20 FE.

Telenor välkomnar nya Galaxy S20 FE

Ingen uppläggningsavgift

Köp mobil online så slipper du uppläggningsavgiften och sparar 250 kr. För bredband och tv slipper du startavgiften och sparar hela 295 kr.

14 dagars ångerrätt

Om du köpt din produkt på distans, till exempel på webben eller i kundservice, så har du 14 dagars ångerrätt. För att ångerrätten ska gälla måste förpackningen vara obruten och en tjänst får inte ha påbörjats. Telenor står för eventuella fraktkostnader.

Läs mer om retur och byte

Fri frakt

Välj mellan expressleverans, hemleverans eller att hämta i Telenor-butik. Alla alternativ kostar 0 kr och leveranserna sker genom PostNord.

En mobil i proffsklass. Varken mer eller mindre.

Galaxy S20 FE har S20-seriens viktigaste och mest uppskattade funktioner - varken mer eller mindre, för att alla ska kunna uppleva en riktig premiummobil.

Och du, när du förköper får du en Galaxy Fit2 eller ett spelpaket för 29 kr (värde från 599 kr). Men skynda dig, erbjudandet gäller endast till 1 oktober.

iPhone och AirPods. Bästa kombon.

Wow! Vi bjuder på ett par AirPods (värde 1 449 kr) när du köper Apples bästa telefoner på marknaden – iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max. Endast hos Telenor.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Smartwatch på köpet

... med Samsung Galaxy Note10+

Vi har ett riktigt bra erbjudande för dig som är nyfiken på den tidigare generationen Note10+, en kraftfull mobil som låter dig anteckna direkt på skärmen.

Just nu ingår nämligen en 40 mm Samsung Galaxy Watch Active2 i guld (värde 4 790 kr). Ring och messa från klockan, streama musik eller håll koll på din hälsa – det här är ett perfekt tillfälle att testa.

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Surfa och jobba på dina villkor. Få högtalare på köpet.

Skynda dig - erbjudandet är populärt!  Vi vill att du ska kunna arbeta och surfa obegränsat även i höst. Därför erbjuder vi nu obegränsat mobilt bredband med router för 399 kr/mån i 24 mån, du får dessutom en grym trådlös högtalare på köpet, Audio Pro A10 (värde 1 490 kr).

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Fler bra mobilerbjudanden

För att vi inte kan få nog!

Ännu bättre pris på Galaxy S20?Det löser vi.

Vi ger dig superpris på supertelefon. Det du! Samsungs toppmobil är redo för 5G och låter dig ta bilder, surfa och arbeta helt på dina villkor. Och du, du sparar hela 1 200 kr!

659 kr/mån
609 kr/mån
med 4 GB surf

Återanvänd

Skaffa ny mobil.Typ. Till ett bättre pris.

Köp en återanvänd iPhone 8 64 GB till extra bra pris. iPhone 8 är en smidig mobil och tar fantastiska bilder och vill du ladda - då gör du det trådlöst. 

Begränsat antal. Hörlurar och laddare ingår ej.

389 kr/mån
med 4 GB surf

Komplett mobil. För ett komplett liv.

Med sin magiska skärm och en kamera att älska lite extra blir Galaxy S10+ en telefon som fungerar för alla livets spännande stunder. Nu sänker vi priset för att du ska kunna njuta, surfa och förvånas, varje dag. Spara 1 680 kr!

609 kr/mån
539 kr/mån
med 4 GB surf

Ny mobil till någon du tycker om? Det löser vi.

Dela livet med de som betyder mest. Köp en av våra mobiler till barnen eller någon annan i din närhet, så delar ni sen på surfen i ditt mobilabonnemang. Till exempel tipsar vi just nu om Moto G8 Power för bara:

249 kr/mån
med en extra användare

Erbjudande

Trådlösa hörlurar på köpet med Xiaomi Mi Note 10

Kamera i toppklass och en processor utöver det vanliga. Med Xiaomi Mi Note 10 får du allt du behöver. Skaffa den nu så bjuder vi på trådlösa hörlurarna Mi True Wireless Earphones 2 (värde 995 kr).

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

459 kr/mån
med 4 GB surf

Erbjudanden på bredband, tv och tillbehör

Tv Stor med HBO Nordic eller Viaplay Film & Serier

 

 399 kr/mån    299 kr/mån 
i 12 månader. Gäller nya kunder på telenor.se.

Oändligt med wifi som räcker till hela familjen - och lite till

 

399 kr/mån    299 kr/mån 
kampanjpris i 12 mån. Prisexempel Bredband 200 Mbit/s.

Gäller endast nya kunder på telenor.se. Ingen bindningstid.

Kampanj

Streama dina drömmar med Apple TV

En Apple TV 4K innebär så mycket mer än bara streaming till din tv. Med en Apple TV 4K kan du lyssna på musik, ladda ner appar och spela spel. Möjligheterna är oändliga. När du köper ett tv- eller bredbandspaket kan du köpa till en Apple TV för bara 99 kr/mån i 12 månader.

Alltid bra erbjudanden hos Telenor

Köp mobil, bredband och tv till paketpris!

Vi har satt ihop tre förslag på hemmapaket med rejäla rabatter med allt du kan behöva inom mobil, bredband och tv i hemmet. Vill du istället ha ett skräddarsytt paket som passar just dina behov? Chatta med oss eller ring 0200-111 901.

Kombo

Mycket ger mer

Samla mobil, bredband och tv hos oss så får du mer surf i mobilen. Eller snabbare bredband. Eller fler tv-kanaler. Det väljer du helt själv. 

 • Samla mobil och bredband/tv - få 1 fri uppgradering
 • Samla mobil, bredband och tv - få 2 fria uppgraderingar
Telenor Smart uppkoppling

Internet of Things

Prova fritt i 12 månader!

Vi rör oss i en värld som är uppkopplad. Med Telenors abonnemang Smart uppkoppling ser vi till att du kan ha dina prylar uppkopplade, när och var du vill.

Därefter 29 kr/mån. Startavgift: 250 kr.

Läs mer om erbjudandet

Exklusiva erbjudanden för dig som Telenor-kund

Träna på 500 studios och gym med ett enda medlemskap

Som Telenorkund i Stockholm, Göteborg eller Malmö ger vi dig just nu ett helt unikt erbjudande. Spara upp till 2 649 kr/år, utan bindningstid!

Appen Bruce ger dig tillgång till allt från klättercenter, padelcenter och CrossFit till yogastudios, gym och spinning. Självklart även utomhusträning och online-träning. Det är inte för sent att komma igång med träningen i höst!

SF Kids - fritt i två månader

När du är kund hos oss kan vi erbjuda dig SF Kids fritt i två månader. Erbjudandet gäller dig som är ny kund hos SF Kids. Efter två månader betalar du endast 59 kronor per månad (ordinarie 69 kr/mån). Erbjudandet gäller till och med 2020-12-31.

Readly – prova fritt i 2 mån

 • Välj och vraka bland tusentals tidningar
 • Topptitlar från alla större förlag
 • Läs även offline
 • Alltid de senaste utgåvorna
 • Använd på 5 enheter samtidigt

Aftonbladet Plus i 6 mån för 1 kr

 • Plusartiklar, nyhetsreportage, artikelserier
 • Digitala magasin och bilagor
 • Quiz, tester och reseguider
 • Månadens ljudbok från Bokon och månadens film från SF Anytime
 • Unika erbjudanden och fria managerlag

Nyfiken på det senaste? 

Anmäl dig här så missar du inget och får senaste nytt om våra erbjudanden!

Jag vill gärna ha erbjudanden på sms och mejl och är medveten om att ni sparar min mejladress och mitt nummer för detta ändamål fram till och med den 31 december 2020. Om du vill veta mer om Telenors behandling av personuppgifter, se vår integritetspolicy. Du kan avregistrera dig från nyheter här när du vill.