Behöver du hjälp?

På supportsidorna hittar många kunder hjälp och svar själva. Prova du också! Men kontakta oss om du går bet.

Hitta svaret själv

Bara att söka. Inga konstigheter.

Det här hjälper vi många kunder med just nu

Senaste nytt

Lite av varje om våra produkter, tjänster, appar, webbplatsen och annat.

2022-09-30:
Nu får du sms om din autogirodragning misslyckats

2022-09-21:
Varning för samtal från "polisen"

2022-09-20:
Paramount+ har blivit SkyShowtime

2022-09-02:
Nätprat, en satsning på barns trygghet på nätet

2022-08-31:
Hälsokontroll ny funktion i Wifikontroll-appen

En person sätter in en kabel i en router från Telenor

Komma igång med bredbandet

För dig som är ny kund hos oss

Behöver du fortfarande hjälp?

Kontakta oss

Klicka för att se telefonnummer och öppettider

När du ringer oss behöver du identifiera dig med BankID eller personlig kod.

Då är det bäst att ringa

Ibland är det många som ringer till oss. Det är ofta kortast kö mellan kl 10 och 14.

Vill du skriva till oss? Gå till formuläret och läs samtidigt vad som gäller när du skriver till Telenor.