Maxa tittandet med Tv-hubb

Har du installerat din Tv-hubb och är redo att börja sträckkolla favoritserien? Grattis! Här får du några tips på hur du får ut det allra mesta av ditt tittande.

Har du funderingar på hur man installerar Tv-hubben? Klicka här för att ta del av vår installationsguide.

Fatta fjärrkontrollen

Vilka knappar var det nu? Det är busenkelt att komma igång.  Här kan du läsa mer om fjärrkontrollens olika funktioner.

Så laddar  du ner appar

För att kunna titta på dina streamingtjänster i Tv-hubben behöver du ladda ner dem som appar.

Gör så här:

1. Skapa ett Google-konto om du inte redan har ett

2. Lägg till ditt Google-konto i Tv-hubben

Klicka på knappen för alla appar på fjärrkontrollen. Du hittar den längst ner till höger, alldeles under Netflix-knappen. Gå till Google Play-butiken och logga in med din mejladress och det lösenord du har valt till ditt Google-konto.

3. Lägg till valfri app

Bläddra eller sök bland de appar som finns i Google Play-butiken. Markera den app du vill ladda ner och klicka OK med hjälp av fjärrkontrollen. Välj sedan "Installera" och följ instruktionerna. Klart!

Familj tittar på tv

Saknar du text-tv?

Goda nyheter! Text-tv finns inte som en förinstallerad funktion i Tv-hubben, men du kan enkelt ladda ner det själv. Sök på "Text-tv" i Google Play-butiken och välj den app som du vill ladda ner. I dagsläget finns det flera olika appar för text-tv att välja mellan.